Corona (COVID-19) Update

30mrt

Corona (COVID-19) Update

Wij stellen de veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers altijd voorop.

Naarmate de bezorgdheid over het coronavirus blijft groeien, begrijpen we dat u gedwongen bent om plannen te heroverwegen en wijzigingen aan te brengen.

Villa Carpe Diem heeft daarom besloten, om gasten van wie de vakantie niet door kan gaan vanwege reisbeperkingen in verband met het Coronavirus, tegemoet te komen en om tijdelijk af te wijken van de normaal geldende annuleringsvoorwaarden. De tegemoetkoming voor reeds gemaakte boekingen houdt in dat kosteloos kan worden omgeboekt naar een andere periode naar keuze. Daarnaast hoeft de restantbetaling pas te worden betaald als duidelijk is dat de reisbeperkingen zijn opgeheven en dat uw vakantie definitief door kan gaan.

Voor gasten die nu, ondanks de huidige situatie, hun toekomstige vakantie aan het plannen zijn gelden tijdelijk afwijkende boekingscondities. In plaats van de gebruikelijke 30% aanbetaling bedraagt de aanbetaling nu slechts 500 euro. Indien vier weken voor aankomst nog steeds reisbeperkingen, in verband met het Coronavirus, van kracht zijn wordt dit bedrag zonder discussie terugbetaald en kan dus feitelijk kosteloos worden geannuleerd.

Om er zeker van te zijn dat de door u gewenste periode nog beschikbaar is raden wij iedereen aan om niet te lang te wachten met het omboeken en/ of reserveren van uw verblijf.

Het is voor iedereen een erg vervelende situatie. Op deze manier hopen wij het voor alle partijen zo goed mogelijk op te lossen.

Wij kijken er naar uit u op een later moment te mogen verwelkomen.

This post is also available in: Engels

Wij gebruiken cookies. Meer informatie.

Villa Carpe Diem Curacao gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.

Sluiten